Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η THQ Nordic ίδρυσε την Ashborne Games που ετοιμάζει νέο strategy RPG IP

*
Η THQ Nordic, ανακοίνωσε την νέα της ομάδα ανάπτυξης από την Τσεχία, Ashborne Games, η οποία δουλεύει πάνω σε ένα νέο IP. Πιο συγκεκριμένα, έχει να κάνει με ένα ιστορικό, παιχνίδι strategy RPG και επίσης υποστηρίζει την φάση Early Access του Comache.

Το studio, αποτελείται από βετεράνους της βιομηχανίας, οι οποίοι έχουν δουλέψει σε τίτλους όπως, Mafia, ArmA: Armed Assault Silent Hill: Downpour, Vigor, στην τριλογία UFO και πολλούς ακόμα. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας, Karel Kalis, το πάθος τους είναι τα παιχνίδια strategy και RPG, και πρόσθεσε πως ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν παιχνίδια, που θα προσφέρουν μια ρεαλιστική και εκλεπτυσμένη εμπειρία, όπου θα ενδείκνυται για πολλές επαναλήψεις.


Η Ashborne Games αυτήν την στιγμή αποτελείται από 38 μέλη, αλλά συνεχίζει να επεκτείνεται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*